2015-03-13 02:29:33• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne hagyja, hogy megfélemlítsék

Napi horoszkóp március 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold és a Szaturnusz figyelmeztetik önt a kötelességeire. Csak akkor pihenhet, ha már mindent elintézett. Amíg mások már a hétvégéről álmodoznak, addig önnek intenzíven kell dolgoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold együtt áll a Szaturnusszal, ez felébreszti önben a kötelességtudatot, és fegyelmezetté teszi. A Szaturnusz arra kényszeríti, hogy keményen dolgozzon, és ez most inkább szellemi, és nem fizikai munkát jelent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A bolygók helyzete szerint nincs sok oka a vidámságra, több nehézségre is számíthat. A mai bolygóállás pozitív oldala, hogy ilyenkor kiválóan lehet nehéz témákkal és munkákkal foglalkozni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója, a Hold, együtt áll a Szaturnusszal, és kellemetlen kapcsolatban van a Neptunusszal. Figyeljen oda mindenre, még a kellemetlen dolgoktól se fordítsa el a tekintetét. Ez fájdalmat okozhat, de szükség van rá a következő lépés megtételéhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Szaturnusz kellemesen kapcsolódik az Oroszlán jegyéhez, most a tények és a megvalósítható dolgok kerülnek előtérbe. A Merkúr kellemetlen kérdéseket hozhat, melyek elől nem tud kitérni. Ne hagyja, hogy megfélemlítsék!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön mestermunkát végez és nagyon sokat dolgozik, azonban ritkán elégedett, mert mindig akad valami, amit kifogásolhat. Ma is felidegesíti magát valamin...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Szaturnusz a kommunikáció területén áll, az Uránusz pedig pontosan szemben a Mérleg jegyével. Most a gyakorlati kérdések kerülnek előtérbe, és olyan témák, melyeket inkább mellőzne. A kötelességek előretolakodnak, és kevés lehetőség marad a szórakozásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A bolygók hatására elmélkedővé válik, és szívesen töltené az idejét egyedül. Ez az időpont jó arra, hogy lezárjon dolgokat, akár a párkapcsolatát is. A szakítás természetesen nem kötelező, ha ki tudnak békülni, akkor csak egy fejezet zárul le.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Szaturnusz a Nyilas jegyébe ért. Olyan ez, mint egy lövés a startpisztolyból. Lehet, hogy egy apró kis ötlet születik meg a fejében, mintegy mellékesen, és csak néhány nap múlva fogja észrevenni a nagyságát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagyon szeretne még egy kicsit gyermek lenni, ami oda vezethet, hogy nem lesz elég hatékony a munkájában. Mégis, engedjen meg magának néha ilyen időszakokat is, nehogy megkeményedjen vagy megbetegedjen...

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold most hagyta el a Szaturnuszt, ez fontos gondolkodási folyamatokat indít el sokakban. Ön is szeretne valamit megváltoztatni az életében. Olyan ponthoz ért, ahol elhatározhatja magát arra, hogy összehozzon valamilyen új dolgot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ideális ez a nap arra, hogy levelet, e-mailt vagy képeslapot írjon a barátainak, és köszönetet mondjon mindenkinek, aki fontos önnek. Ez a szerelmére is igaz, töltse az estét a kedvesével.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: